BEDRE FORDØYELSE OG OPPTAK AV NÆRING

Pure kombinerer oljen til de tre superfrøene linfrø, gresskarfrø og vannmelonfrø med et vell av sunne probiotiske bakterier og prebiotika som gir mat til de gode bakteriene i tarmen.

Pure kommer i en pakke på 30 små poser med pulver som skal blandes med vann for å danne en smakfull og kraftig shake som gjør underverker for fordøyelsen.

Pure fyller opp kroppen din med det som blir ødelagt av negative miljøfaktorer, bearbeidet mat og alder. Faktorer som kan redusere tarmhelsen og generell velvære.

TARMEN; DIN ANDRE HJERNE

Bakterier i tarmen spiller en vesentlig rolle for en rekke kroppslige funksjoner. Tarmbakteriene er involvert i det meste, inkludert fordøyelse, næringsopptak, immunsystem og mental helse.

FORDELER MED PURE

  • Bidrar til bedre opptak av næringsstoffer
  • Demper oppblåsthet
  • Bidrar til god fordøyelse
  • Forbedrer tarmfloraen
  • Reduserer betennelse i tarmene
  • Gir økt velvære

HVORDAN PURE VIRKER

Pure bedrer fordøyelsen, reduserer oppblåsthet og øker næringsopptaket. De frøbaserte ingrediensene i Pure reduserer betennelse i magen som ofte oppstår grunnet dårlig kosthold. Når betennelsen dempes, øker tarmens evne til å ta opp næringsstoffer. Når du forbedrer tarmhelsen din gjennom inntak av næringsstoffer og probiotika vil du begynne å føle generell ro, mer klarhet og lykke. Dette er ting som du ikke vil leve uten.

Pure kommer i enten Fruit Punch eller Sitron & Lime smak

INGREDIENSER I PURE

GRESSKARFRØ

Gresskarfrø er kjent for sine fettsyre, antioksidant og anti hevelse profil, og gressgarfrø gir gir fordeler til hver eneste del av kroppen.

Vi har tilført dette spesielt som et naturlig kraftverk og hjelp for å støtte og roe ned magen din.

VANNMELONFRØ

Vannmelonfrø har antioksidantegenskaper som støtter magens celler i bekjempelsen av oksidasjon.

Kombinert med sine fiberrike egenskaper og fettsyreprofil er denne oljen et perfekt tilskudd til ingredienslisten i Pure.

LINFRØ

Fiberholdig, rik på omega-3 fettsyrer, anti hevelse egenskaper. Linfrø fungerer som et kraftig tilskudd som støtter en rolig og velfungerende mage.

Linfrø har i tillegg gunstig effekt på huden, kan bidra til en sunn kardiovaskulær helse, kan bidra til kolesterol- og hormonbalanse.

INULIN

Finnes i planter og virker som et fibrøst prebiotikum.

Den unike, kortkjedede fettsyreprofilen gjør at den kan passere gjennom tynntarmen og videre nedover i tarmen og gi næring til Pure's probiotika.

PROBIOTIKA BLANDING

L.casei, L. plantarum, L. salivarius, L.acidophilus, L.rhamnos, S.thermophilus, B.bifium, B.infantis, B.longum, B.breve