ØKT KOGNITIV KAPASITET OG MENTAL PRESTASJON

Bryt kombinerer oljen fra chiafrø og vannmelonfrø med piggsvinsoppen Lion's Mane, kokosnøtt pulver, barkekstrakt fra furutre og virkestoffet L-Theanin.

Resultatet er en 30mL naturlig og smakfull juicepose som er rik på naturlige nootropika. Nootropika er en samlebetegnelse for virkestoffer som har mentalt prestasjonsfremmende effekter

Nootropika gir en oppkvikkende effekt, en følelse av økt våkenhet, en følelse av økt konsentrasjon, og følelsen av å kunne jobbe lengre (f.eks. med skolearbeid/studier) uten å bli trøtt.

BOOST DIN HUKOMMELSE OG KREATIVITET

Aldri underestimer viktigheten av hjernes behov og helse. Rain har en nytenkende tilnærming til nootropika, ved å kombinere dem med de næringsrike oljene fra superfrø på en måte som aldri har blitt gjort tidligere.

FORDELER MED BRYT 

  • Øker kognitiv kapasitet
  • Forbedrer mental prestasjon
  • Bedrer hukommelsen
  • Forsyner kroppen med naturlig og langvarig energi
  • Stabiliserer humøret og reduserer stress
  • Øker kreativiteten

HVORDAN BRYT VIRKER

Se på Bryt som den kraftigste hjerneføden du kan få tak i. Siden mange mennesker forsømmer denne viktige delen av kostholdet sitt, har vi gjort det enkelt. Hver ingrediens har blitt håndplukket av vårt eget forskerteam for å tilføre hjernen din de næringsstoffene den trenger for å fungere på sitt beste. Hver kapsel er kraftfull hjerneføde som øker hjernekapasiteten.

INGREDIENSER I BRYT

LIONS MANE

Piggsvinsopp er nootropisk mat som er veldig populær i tradisjonell kinesisk medisin. En stor mengde forskning har fokusert på denne hjerneforsterkende soppen de siste årene, og resultatene er intet mindre enn forbløffende.

Denne kraftige soppen har vist seg å øke nevrologisk aktivitet i de kognitive delene av hjernen.

L-THEANINE

Kommer fra grønn og svart te, og er en aminosyre som påvirker nerveimpulser i hjernen og frigjøring av nevrotransmittere, inkludert GABA.

Det er kjent som naturlagd anxiolytisk fordi det kan ha en beroligende effekt på kropp og sinn uten at du vil føle deg døsig – det brukes derfor ofte til å forbedre humør og velvære.

FURUTRE BARK EKSTRAKT

Er mye brukt nootropic. Med antioksidant og anti-hevelse sammensetning bekjemper den oksidasjon i sinnet for å øke den kognitiv effektivitet og minskee hjernetåken.

Det som gir furubarkekstrakt sitt gode rykte som en kraftig ingrediens og superantioksidant, er at den er fylt med oligomere proanthocyanidin forbindelser, kort sagt OPC.

CHIA FRØ

Chiafrø er svært næringsrikt og har en lang liste med fordeler, inkludert økt energinivå, balansert blodsukker og forbedret hjertehelse. Disse frøene har en lang liste med viktige næringsstoffer, inkludert fiber, protein, mangan og kalsium, sammen med rikelig antioksidanter og omega-3 fettsyrer.

Vitaminer:
A, B1, B2, B3, B9, C, E

Mineraler:
Ca, Fe, Mg, P, Zn, K, Cu, Mn, Se

Essensielle aminosyrer:
Val, Leu, Ile, Phe, Trp, Lys, Met, Thr

Essensielle fettsyrer:
Omega-6 og Omega-3, ratio 1:3,1

KOKOSNØTT PULVER

Kokosnøtt pulver inneholder høye nivåer av sunne mettede fettstoffer som kroppen og hjernen behøver, blant annet MCFA (middels kjedede fettsyrer). Kroppen din bruker MCFA for å støtte en mer sunn metabolisme, for energi og for å balansere blodsukkernivået ditt, blant mange andre ting.

Vitaminer:
B1, B2, B3, B5, B6, B9, C, E

Mineraler:
Fe, Mn, Ca, Cu, Se

Essensielle aminosyrer:
Val, Leu, Ile, Phe, Trp, Lys, Met, Thr

Essensielle fettsyrer:
Omega-6

VANNMELON FRØ

Vannmelonfrø har antioksidantegenskaper som støtter magens celler i bekjempelsen av oksidasjon.

Kombinert med sine fiberrike egenskaper og fettsyreprofil er denne oljen et perfekt tilskudd til ingredienslisten i Pure.